Cautare

5478 de rezultate pentru "accidente judetul calarasi comuna jegalia" (8.42 secunde)
Stelica Aragea a scris un text emotionant dar corect, pe Facebook, despre sociologul si publicistul Florian Popa Micsan, originar din Calarasi. Un portret exact al unui om plecat din Calarasi in lumea larga a Bucurestiului.
Inginerul Titus Cristescu din Calarasi a publicat pe pagina sa de Facebook un text interesant despre sistemul de invatamant din Romania din perioada 1950 - 1962.
In Calarasi exista o pizzerie absolut minunata, decorata foarte frumos de doi oameni iubitori de arta, sotii Eugen si Paula Schiopu. ... Si pentru ca reclama este sufletul comertului, Eugen, care conduce aceasta afacere de ani buni, ne spune ca sunt cei mai cautati la cateringul pe pizza, din Calarasi.
O veste proasta pentru calaraseni aflam din publicatia online Atitudinea din Calarasi: ... Calarasi incepand cu 2014. ... Calarasi ne prezinta proiectul pentru acel parc.
Apicultorul PAVEL TUDOREL participa la Targul de Produse Agroalimentare Romanesti din Calarasi cu miere si produse apicole. Targul traditional este organizat in perioada 10 -13 octombrie 2019, in centrul municipiului, intr-un cadru sarbatoresc, in spatiul dintre Prefectura si Consiliul Judetean Calarasi.
Astfel, ministrul Oprea a intervenit la ministrul Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, ca sa aprobe finantarea unui proiect de reabilitare drumuri si canalizare pentru comuna Odoreu, solicitare pe care aceasta a indeplinit-o, taind de la finantare proiectul de reabilitare drumuri depus de comuna Batarci judetul Satu Mare, care fusese declarat eligibil inaintea proiectului comunei Odoreu.
Eleonora Iftemie din Radovanu, judetul Calarasi participa im acest week-end la Zilele Municipiului Calarasi cu un razboi de tesut care a fost atractia targului mesterilor populari, in Piata Prefecturii.
Potrivit comunicatului, liberala era atunci procuror la Procuratura locala Oltenita, judetul Calarasi.
MADALIN de 31 de ani din judetul Calarasi, care, in calitate de conducator auto la o societate comerciala cu sediul in judetul Calarasi, efectua regulat transport rutier de persoane cu un autoturism marca Mercedes Sprinter, fara a detine licenta de executie pentru traseu.
38 de accidente grave, 8 morti si 41 de raniti sunt datele ultimelor 24 de ore. ... Tot un tir a intrat intr-un muzeu din judetul Giurgiu. ... O masina plina cu butelii a derapat in judetul Suceava. ... In judetul Giurgiu, un tir a intrat in muzeul din Calugareni.
Domnia sa a vizitat comuna vasluiana Pungesti ca din intamplare, fara vreun substrat electoral.
Mai spre Estul tarii, pe la mine prin judetul Vaslui, administratia locala, lumea in general e mai "amortita". ... Comuna Puiesti si cele 15 sate aferente!
In judetul Mehedinti exista un cod galben de viscol si vreme geroasa. ... Codul galben pentru judetul Mehedinti a fost prelungit pana la ora 15.00. ... In judetul Mehedinti, rafalele de vant depasesc 60-65 km/h. ... Judetul Alba este sub atentionare cod galben.
Astfel, comuna Mitreni, din judetul Calarasi, poate primi cinci miliarde de lei vechi pentru amenajarea unui parc, la fel ca si singura localitate din Dolj care a accesat programul - comuna Giurgita.
Muzeul Dunarii de Jos Calarasi detine in colectie unul dintre cele mai valoroase obiecte istorice din tara: ... Cupa rituala, piesa de rezistenta Piesa a fost descoperita in situl arheologic de la Galatui-Movila Berzei, din judetul Calarasi, intr-o locuinta-sanctuar datata in neoliticul final dunarean.
Sunt interesante si cazurile Chinei, Moldovei si statului filipinez care, desi nu figureaza in clasamentul statelor cu cele mai multe accidente, apar totusi in situatia cazurilor mortale inregistrand 3-4 decese in 2007.
Pe de alta parte, acestea pot prezenta defecte ascunse care pot provoca accidente. ... Ce se intampla cu cei care produc accidente pe timp de iarna si nu sunt echipati corespunzator?
Unii chiar au suferit accidente grave:
oameni suferinzi, raniti in diverse accidente.
Mai putine accidente de munca Un lucru imbucurator il reprezinta faptul ca in prima jumatate a anului in curs s-a constatat o reducere a numarului de persoane accidentate fata de aceeasi perioada din 2006.
google-analytics.com